web
stats
SELÇUKLU BELEDİYESİ ENGELLERİ TAYNEKS İLE KALDIRIYOR
Selçuklu Belediyesi Engelleri Tayneks ile Kaldırıyor

Selçuklu Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalara Tayneks ile imza atmaya devam ediyor. Engelli vatandaşlara hiçbir şeyin engel olmadığı bir yaşam için çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, engelli nakil aracı, engelli dostu belediye hizmet binası, görme engelliler takvimi gibi projelerden sonra şimdi de ilçenin farklı noktalarına engelli vatandaşların akülü arabalarını şarj edebilmeleri amacıyla Tayneks tarafından üretilen engelli aracı şarj istasyonları kazandırdı.   

Engelli vatandaşların zorluk çekmeden akülü araçlarını kolayca şarj edebilmeleri amacıyla Tayneks tarafından Belediyenin istemiş olduğu özelliklere uygun olarak özel üretim yapılan engelli şarj istasyonlarından Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası’na da monte edildi. Ayrıca engellilerin gün içinde yoğun olarak kullandığı Beyhekim Numune Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Selçuklu Belediyesi Ulusararası Spor Salonu’nun yanı sıra Kule Site, Kent Plaza, Real, Çelikkayalar, Novada ve Makro Merkez Alışveriş Merkezlerinde de engelli şarj istasyonlarının montajı tamamlandı. Aynı anda 2 engelli akülü aracının şarj edilebileceği istasyonlarda, engelliler kısa süre içerisinde araçlarını şarj edebilecekler.

Tayneks tarafından üretilen engelli şarj istasyonunun teknik detaylarına ulaşmak için tıklayınız

Selçuklu Belediyesi'ne ait 6 adet mahalle konağı, 2 adet yüzme havuzu ve 5 adet spor salonu da Tayneks tarafından üretilen, sarı tekli termoplastik poliüretan hissedilebilir yürüme yüzeyi işaretleri, Braille kabartma haritalar, Braille kabartma levhalar, indüksiyon döngü sistemleri ve görme engelliler için yönlendirme levhalarıyla erişilebilir hale getirildi. 

Selçuklu Belediyesi için yapılan uygulamaları görmek için tıklayınız